Administrere programmet fra kommandolinjen

Du kan administrere Kaspersky Safe Kids fra ledeteksten.

Bruk følgende kommandolinjesyntaks:

safekids.com <kommando> [parameters]

Fra ledeteksten kan du henvise til programmet, enten fra programmets installasjonsmappe eller ved å angi den fullstendige banen til safekids.com-filen.

Kommandoer som kan brukes til å administrere Kaspersky Safe Kids

Kommando

Beskrivelse

Eksempel på syntaks

HELP

Åpner hjelpeinformasjon om kommandolinjesyntaksen.

safekids.com [ /? | HELP ]

UPDATE

Starter en oppdatering av Kaspersky Safe Kids. Som standard laster programmet ned oppdateringer fra hovedserverne.

Hvis kundeservice ber om det, kan det hende du må oppdatere programmet fra testserverne ved hjelp av parameteren [testsource].

Testservere inneholder uprøvde programendringer som kan forårsake at programmet feiler.

safekids.com update

ROLLBACK

Ruller tilbake programdatabasene til forrige versjon. Denne kommandoen har følgende parametere:

• [/R:<rapportfil>] – lagrer kun kritiske hendelser
  • [/RA:<rapportfil>] – lagrer alle hendelser

der <rapportfil> er hele banen til TXT-filen der tilbakerullingsrapporten vil bli lagret. Denne kommandoen krever passordet for My Kaspersky-kontoen din.

safekids.com rollback </password=<skriv_inn_passord>> [/R[A]:<rapportfil>]

EXPORT

Eksporterer innstillingene for Kaspersky Safe Kids til en TXT-fil.

safekids.com export <full_bane_til_fil>

IMPORT

Importerer innstillinger fra en TXT-fil til Kaspersky Safe Kids.

safekids.com import <full_bane_til_fil>

EXIT

Avslutter Kaspersky Safe Kids. Denne kommandoen krever passordet for My Kaspersky-kontoen din.

safekids.com exit </password=<skriv_inn_passord>>

TRACES

Administrerer loggføring av hendelser i Kaspersky Safe Kids. Denne kommandoen har følgende parametere:

• [on] – slå på loggføring av programhendelser
  • [off] – slå av loggføring av programhendelser
  • [clear] – slett mappen med logger
  • [copyto] – kopier alle loggfiler til et nytt mål

safekids.com traces [copyto <full_bane_til_fil>]

CHECK_PSW

Sjekker My Kaspersky-passordet ditt. Hvis det angitte passordet er riktig, vil ledeteksten vise statusen 0. Hvis passordet er feil, ser du en feilmelding.

safekids.com check_psw

CLS

Fjerner ledeteksten.

safekids.com cls

UNINSTALL_UCP

Varsler My Kaspersky om at Kaspersky Safe Kids ble avinstallert.

safekids.com uninstall_ucp

Hvis du vil ha hjelp med syntaksen til en bestemt kommando, skriver du inn en av følgende kommandoer:

safekids.com <kommando> /?

safekids.com HELP <kommando>

Kommandolinje-basert administrering av installasjonsparametere for Kaspersky Safe Kids er ment å brukes med hjelp av kundeservice. Det anbefales ikke å bruke disse parameterne uten at spesialister fra kundeservice ber deg om å gjøre det eller uten rådføring hos dem.